25 augusti 2015

Så jäkla trött på Bengaler...

Idioti!!!

Jag tycker det är kul att gå på all fotboll. Från pojkar och flickar 8 år till heta allsvenska derbyn. Är det något jag kommer välja bort från och med nu är det matcher där man på förhand kan räkna ut att det blir förseningar pga bengaler...

Idioti!!!

Ett fåtal människor förstör för många olika kategorier.

Klubbarna
Fansens egna klubbar för betala böter för deras korkade beteende. Ingen klubb är rik och det finns en miljon bättre användningsområden för pengarna.
När klubben så småningom inte har råd att köpa in de nyförvärv de vill ha så har bengalbrännande fans för länge sedan förbrukat sin rätt att klaga...

Spelarna
De sista 10 minuterna innan match är lååånga. Man är laddad, vill komma igång, lite nervös och jäkligt "på". En 30 minuters uppskjutning är inget man vill ha då. Jag är imponerad av spelarna som lyckas hålla koncentrationen uppe under dessa 30 minuter, men är också säker på att det i vissa fall leder till sämre prestationer från vissa spelare.
Och sen upprepas det i paus...

Fansen
Kanske inte då de som håller i bengalerna, men vi övriga 24.975 åskådare tycker det är skitjobbigt med dessa bengaler och röken. Gissar att det svärs en del framför en och annan tv-soffa också.
Det var länge länge sen bengaler var en stämningshöjare på en fotbollsarena....

De enda som kan tänkas utnyttja dessa förseningar är väl spelbolagen.
Planerad avspark 19:05. Spela på när den riktiga avsparken sker.
19:05 står då i 1.340 ggr pengarna.
19:30 står i cirka 10 ggr pengarna.

Idioti!!!

(detta är, som vanligt i denna blogg, mina högst personliga åsikter!)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar