15 april 2015

www.sterikscupen.se

Glädje
Kamratskap
Rörelse
Uppfostran
Gemenskap

S:t Eriks-cupen gör så mycket gott för så många personer. Det är det vi vill visa upp på vår nya hemsida som har premiär idag, onsdag den 15 april.
Cirka 50.000 barn deltar i turneringen, fördelat på nästan 5.000 lag. Då borde det finnas runt 80.000 föräldrar ungefär 2.000 domare och kanske 10.000 ledare till detta. Alla med nån form av kontakt med S:t Eriks-cupen. Och då har jag inte räknat kompisar, klubbanställda, farföräldrar mm mm...

Ungdomsfotboll är en fantastisk produkt.

På den nya hemsidan kan ni bland annat följa ert eget lag. Skapa ett konto, gratis såklart, och välj vilket/vilka lag ni vill följa. Sen kommer ni åt just deras spelschema, resultat och tabell lättare, utan att behöva leta igenom alla hundratals serier.

Passa också på att tagga era instagramfoton med sanktan, sterikscupen eller sportway så kommer just din bild upp i vårt instagramflöde. Vi kommer också ta egna såklart, men passa på att dela med dig av det som du anser vara glädje, kamratskap, rörelse mm...

Inom kort kommer vi också arrangera en "Trick-tävling" där våra spelare (eller ledare för all del) kan skicka in sina bästa finter, jongleringskonster eller vad man nu hittar på. Där gäller det att tagga sin Instagram-film med #sterikscuptrick för att den ska komma upp på hemsidan och vara med i tävlingen.

Fler tävlingar kommer följa. Snyggaste målgest.... Snyggaste frisparksmål... Vi får se vad vi hittar på.

Kolla in sidan.
Skapa ett konto.
Var med och bidra.
Ta del av all glädje och kamratskap S:t Eriks-cupen bjuder på.

Till slut!
Hoppas VERKLIGEN att sidan får handla om just GLÄDJE och KAMRATSKAP!
Vi har en beredskap för dumma, opassande kommentarer också, men vi hoppas vi slipper använda den.

HA KUL!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar